load icon

Art Hillerød

Kunstmessen vil give dig mulighed for at opleve nogle af de mest talentfulde kunstnere fra hele Danmark.


KUNSTNERE

Du kontakter kunstneren direkte ved kunstkøb.
Se kunstværker fra dygtige kunstnere.


GEOGRAFISK

Find lokale kunstnere via vores Google Map.
Klik dig direkte videre til kunstneren.

Nye moderne kunstværker i vores onlinegalleri

Fra vores talentfulde kunstnere

Mød kunstneren og deres værker

Malene Heyde Stubbæk

Stubbæk Art

Billedkunstner - Danmark
Christina Clark

Christina Clark

Billedkunstner - Danmark
Bodil Ott Chemnitzn

Bodil Ott Chemnitz

Digital - Danmark
Zuzs Huber

Zuzs Huber

Billedkunstner - Danmark

Nye kunstnere hos Kunstsamlingen

Udforsk og følg de nye kunstnere og deres fremragende kunstværker

Find kunst & Inspiration

Har du ikke vores app? Med vores kunst-app kan du søge blandt flere tusinde kunstværker fra vores dygtige kunstnere.

Du kan også være med til at hjælpe en eller flere af vores kunstnere, ved at optjene point og donere dine point til en valgfri kunstner. Kunstneren kan bruge de point til at markedsføre sig selv og sin kunst i hele verdenen.

help an artist or serach art

Solgte kunstværker

Vi gør det nemt for alle at købe kunst

It's like the fog has lifted..

It's like the fog has lifted..

Siddende kvinde

Siddende kvinde

Ingen titel

Ingen titel

Power Princess

Power Princess

Krysantemum

Krysantemum

Skulpturel krukke m/ dame..

Skulpturel krukke m/ dame..

Coffee to go II

Coffee to go II

Pigen bag gitter

Pigen bag gitter

En øjenåbner

En øjenåbner

Vores kunstblog

In today's digital era, Non-Fungible Tokens (NFTs) have opened doors for artists who want to experiment with digital content and find new ways to sell their work. But as any artist knows, with new opportunities also come new risks. Unfortunately, there is an increase in scams and fraud within the NFT world.

Read more
Avoid being scammed by NFTs as artist

Prehistoric art is a fascinating window into the past and man's earliest creative expression. These ancient works of art are a kind of time machine that takes us back to a time when people lived in very different conditions than those we know today

Read more
Prehistoric art

Fordele ved Kunstsamlingen

Køb kvalitetskunst

Kunstsamlingen er Danmarks mest proaktive onlinegalleri med et stort udvalg af kunst og malerier til salg. Alle malerier som forhandles af Kunstsamlingen er af højeste kvalitet. Vi tilbyder malerier i mange forskellige stilarter (abstrakte malerier, moderne malerier, gruppe-malerier, malerier med motiv og farverige malerier) og fokuserer hele tiden på at højne kvaliteten og brugeroplevelsen af kunsten.

Picture on the wall

Tryk på dette ikon    for at visualisere et bestemt kunstværk fra vores galleri på din egen væg.

Hvilket maleri skal jeg vælge?

'Hvilket maleri skal jeg vælge?' Dette spørgsmål stiller mange sig selv, når de er på udkig efter kunst til hjemmet. Det er nemlig ikke helt så let, da det mange gange afhænger af ens øvrige indretningsstil. Der findes mange malerier og andre typer kunst at vælge imellem. Der er abstrakte malerier, moderne malerier, malerier med motiv, de nye og moderne gruppemalerier (et maleri der består af 2 eller flere lærreder) og så videre. Hvilken type og hvilke farver maleriet skal have afhænger af mange forskellige ting. Det afhænger om du har indrettet dit hjem med møbler og vægmaling i mange eller få farver eller om du har lyse eller mørke vægge. Har du eksempelvis et meget farverigt hjem, vil et maleri i lidt mørkere og enklere farver formentlig være at foretrække, hvorimod hvis du har et hjem, hvor der ikke er så mange farver, så vil det naturlige valg måske være et moderne maleri i stærke og kraftfulde farver. Vores kunstnere tilbyder et bredt sortiment af motiver og farvevalg, og hvis du ikke kan finde det helt rigtige maleri til dit hjem, så vil mange af vores kunstnere gerne hjælpe i fremstilling af dit personlige billede.

Det betaler sig at købe kunst her.

Den enkelte kunstner har lavet en aftale med Kunstsamlingen om udelukkende at benytte professionelle kvalitetsmaterialer. Det sikrer, at kunstværkerne kan holde mange år frem i tiden. Derfor kan Kunstsamlingen give værkerne et kvalitetsstempel.

Køb dine malerier online

Kunstsamlingen er både et onlinegalleri og et fysisk galleri, hvor vi har malerier til salg. At være et onlinegalleri vil sige, at vi sælger vores moderne malerier direkte fra kunstneren online. Kunstsamlingen udstiller også fra tid til anden dets moderne malerier forskellige steder i landet, således at interesserede kunder har mulighed for at se et udvalg tæt på. Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi offentliggører, hvornår og hvor vi udstiller.

Passionerede og engagerede kunstnere

Hos Kunstsamlingen har vi et samarbejde med en lang række meget talentfulde og passionerede nordiske kunstnere, der virkelig sætter en ære i at levere flot kunst. Mange af vores kunstnere arbejder fuldtid som kunstnere og har, ved siden af deres samarbejde med galleri Kunstsamlingen deres egne gallerier, som de ligeledes sælger kunst fra. Alle vores kunstnere har mange års erfaring, hvilket kommer til udtryk i den meget detaljerede og varierende kunst.

Et stort udvalg af farverige og moderne malerier til stuen

Kunst skaber kontraster, varme, synergi og god stemning i hjemmet. Malerier og anden kunst er en vigtig del af vores hjem i dag, og noget som vi besidder i større eller mindre omfang. Vi har hos Kunstsamlingen en vision om at være det foretrukne sted at handle flot og unik kunst til hjemmet. Vi forsøger at få nye og spændende kunstnere med i Kunstsamlingen med moderne kunst i alle farver og former, der opfylder de ønsker som vores kunder har.

Din kunst – Din profit

Flere tusinde kunder elsker allerede vores platform. Applikationen 'Picture on the Wall' sætter nye standarter for hvordan man ser kunsten på sin egen væg. Vi laver markedsføring på Sociale Medier og Kunstsamlingen.com. Vi tænker i nye baner og ud af boksen for at finde nye kunstelskende kunder. Vi er et dedikeret hold, som har erfaring og ekspertise indenfor markedsføring – vi brænder for at få kunsten synlig. Vores mål er at forbinde kunstnere og købere og så har vi 0% kommission på dit eget salg, som vi kalder 'Din kunst – Din profit'.
LAD OS HJÆLPE DIG MED AT PROMOVERE DIN KUNST.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Få nyheder om nye kunstværker, inspiration, kunstklubben og
gode råd til ophængning af billeder direkte i din indbakke.

- Jeg er kunstinteresseret
- Jeg er kunstner

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du, at Kunstsamlingen må sende dig information via e-mail. Du kan når som helst afmelde dig. Du kan finde oplysninger om, hvad vi bruger dine personoplysninger til her.