load icon
Nytmedlem

Vores Kunstportal
- Danish Artists

Vi tager løbende nye medlemmer ind baseret på kunstnere, der er registreret i vores kunstportal Danish Artists.


Tidligere optog vi medlemmer gennem ansøgninger to gange om året. Det har vi lavet om på, så vi nu kan optage medlemmer året rundt, men vi ser kun på de kunstnere som ligger på Danish Artists.

Ligesom andre gallerier vil vi gerne have mulighed for at kunne følge kunstnerne, deres virke, kreativitet og ikke mindst udviklingen af dem selv som kunstner og deres kunstværker. Det gør vi bedst ved at have fulgt dem gennem et længere stykke tid. Og det kan vi via vores kunstportal Danish Artists.

På Danish Artists kan kunstnerne oprette en profil, med links til deres sociale medier og hjemmeside, og løbende dele billeder af deres værker. Dette giver os det bedste indblik i hver enkelt kunstner.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists, hvilket svarer til et ansøgningsgebyr. Kunstnere bliver kontaktet direkte omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen. Vi kan ikke garantere alle en optagelse, men du er selvfølgelig velkommen til at blive på Danish Artists så længe du ønsker.

Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden. Vi er uafhængige af gallerier og binder ikke kunstneren.

Hvis du er interesseret kan du klikke dig videre til vore Kunstportal Danish Artists
DANISH ARTISTS
Nytmedlem

Læs mere om fordelene ved
et medlemskab hos Kunstsamlingen

Skal din kunst nå ud til flere kunder og blive mere synlig på nettet. Kunstsamlingen er et af de stærkeste websites til at finde moderne kunst på nettet. Vi hjælper dig som kunstner til at eksponere din kunst og komme ud til en større kundekreds.Kunstsamlingen.dk er en af købernes foretrukne websites til at købe kunst. Med en side 1 placering på Google og stærke profiler på de Sociale Medier, som Pinterest, Facebook og Instagram, øger vi din synlighed på nettet, så du kommer bredere ud til køberne.

Vi vægter kvalitet. Vi kuraterer professionelt og viser kunstnerne i segmenter, hvor kunsten samles i stilarter og niveauer. Det er synligt på websitet, om du er med i BKF, er etableret kunstner eller du en rising star og er i begyndelsen af din kunstneriske karriere.

Køberne linker vi direkte til dig mod et mindre månedligt abonnement (Se priser). Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Lad Kunstsamlingen hjælpe dig med at markedsføre din kunst. Vi er uafhængige af gallerier og binder ikke kunstneren.

Vores segmenter

KUNST SEGMENTET

COMMITTED

Committed er for kunstnere som er forholdsvis nye i faget eller for erfarne kunstnere med et stort engagement, men som endnu ikke har offentliggjort og udstillet deres kunst på ret mange platforme.

KUNST SEGMENTET

EXPERIENCED

Experienced er for professionelle kunstnere med mange års erfaring indenfor faget. Kunstneren har en lang udstillingsrække bag sig og har prøvet at udstille i kunstforeninger og gallerier samt deltaget på kunstmesser.

KUNST SEGMENTET

ACADEMIC

Academic er for dem som har en kunstuddannelse bag sig eller har et medlemskab hos BKF (Billedkunstnernes Forbund) og/eller DBS (Dansk Billedhuggersamfund). Kunstneren skal opfylde BKF's og DBS's betingelser.

Det siger medlemmerne

 • Jeg har været med lige fra den spæde start i 2015 af Kunstsamlingen spændene projekt hvor kunstnerne får flere pakker at vælge igennem bla. Egen hjemmeside og ansøgninger til kunstforeninger, udgivelse af katalog og meget mere, jeg er meget glad for platformen der igennem åerne har haft stor betydning for min markedsføring igennem mit erhverv som kunstmaler

  Jeg har opnået salg uden for landets grænser igennem Kunstsamlingen og har månedlige henvendelser fra kunder der ønsker at købe online eller aftale om besøg i mit atelier for eventuelt køb.

  ArtPlan som er stedet hvor man ansøger til kunstforeningerne er jeg virkelig glad for, den har virkelig lettet mit arbejde, før i tiden ringede jeg selv til Kunstforeningerne og sendte brochure ud, som resulterede i store udgifter og meget arbejde, her er det hele automatiseret og jeg er meget imponeret over hvor mange udstillinger jeg i det nye år har booket.

 • Jeres hjemmeside og koncept ser virkelig godt ud -og det udnytter de digitale medier på en moderne og effektiv måde, og hvor man som kunstner kan følge med i statistik m.m.

 • Efter længere tids overvejelse søgte jeg om optagelse på Kunstsamlingens onlinegalleri. Jeg havde mit første salg fem dage efter mit galleri var online. Kan varmt anbefale Kunstsamlingen til både kunstner og køber, som søger et professionelt og sikkert forum at handle kunst i.

 • Kunstsamlingen VIRKER! I hvert tilfælde for mig :) Jeg vælger den billigste løsning, men finder et hårdt arbejdende team der profilere mig godt, og snart efter henvender et firma med en kunstforening sig for at jeg høre om jeg vil udstille hos dem. De endte med at købe for 6.500,-, så Kunstsamlingen er betalt i MANGE år frem :)

 • At være medlem af Kunstsamlingen er for mig en rigtig god måde at komme ud med min kunst på. Ikke mindst i disse tider hvor det er småt med udstillinger - er det dejligt at lægge billeder ud og opdage at de faktisk bliver set. Så sent som for et par uger siden fik jeg igennem Kunstsamlingen en henvendelse som resulterede i salg af to billeder

 • Jeg fik en kunde ud til mit Åbenthus, der havde set mig via Kunstsamlingen. Hun ville se maleriet i virkeligheden- det ente med at hun købte dét plus et mere

 • Kunstsamlingen er et nyt platform for kunstnere som vil videre med deres kunst. Kunstsamlingen udstiller samt deltager i messer rundt omkring i Danmark for at promovere deres kunstnere. De fortjener alle stjerner for deres faglige og professionelle tilgang til kunsten, samt nogle ekstra for deres venlige og imødekommende måde at være på.

 • Super professionelt samarbejde. Stort engagement, nytænkning og professionalisme. Som kunstner føler man sig i gode hænder, og meget fair behandlet. Meget glad for at være repræsenteret hos Kunstsamlingen, som allerede i løbet af de første måneder har resulteret i kontakt til købere og salg.

 • En moderne virksomhed, med et moderne og nytænkende syn på kunstformidling. Kunstsamlingen er en rigtig god platform for kunstnerne og kunstkøbere til at møde hinanden, samt til at sprede budskabet om hvad der bl.a. rør sig på den danske kunstscene. Jeg har været en del af Kunstsamlingen siden den spæde start, og der mangler hverken idéer eller initiativ, når indehaverne (og ildsjælene) Kenny og Christine skal gøre noget ekstra for at få kunstnere/dansk kunst sat på verdenskortet, da de både er synlige/til stede rundt omkring på fysiske udstillinger i, og udenfor Danmark, samt gør kunstnerne synlige online. En moderne virksomhed, med et moderne og nytænkende syn på kunstformidling.

 • Forretningskonceptet omfavner både kunstkøbere og -udøvere på en meget elegant, betryggende og professionel måde. Min varmeste anbefaling som kunstner. (Translated by Google) The business concept embraces both art buyers and practitioners in a very elegant, reassuring and professional way. My warmest recommendation as an artist.

 • Jeg er super tilfreds med samarbejdet med Kunstsamlingen. Jeg får jævnligt henvendelser fra kunder som gennem Kunstsamlingen har set min kunst. Ofte er det endt i et salg, hvor Kunstsamlingen har været den første kanal. Min kunst bliver vist på flere af deres SoMe, og den trafik kan spejles på mine egne sider. Tak til jer for en stor indsats.

 • Synes bare lige jeg vil fortælle jer, at takket være jer og kunstsamlingen, har jeg i dag aflever 3 billeder billeder til en glad og tilfreds kunde. Jeres platform var med til at skabe kontakten mellem kunden og mig. Så tak for det.

 • Mange tak for jeres arbejde. Jeg holder ikke op med at forbløffe over, hvordan Kunstsamlingen vinder fart, takket være jer, og hvor meget I, arrangørerne, ikke er ligeglad med dine kunstnere. I leder altid efter nye ideer og muligheder. Tak for det.

 • Jeg har haft stor glæde af at være med i Kunstsamlingen. Jeg oplever at min kunst bliver eksponeret på en meget professionelt måde og at jeg som kunstner får en professionel sparring omkring det at sælge sin kunst. Jeg har også brugt Kunstsamlingen til at få lavet en unik serie i “giclèe tryk i en super fin kvalitet.

 • Jeg har kun positive ting at sige om Kunstsamlingen.dk – fuldt ud tilfreds.
  Jeg har siden 2017 udstillet mit kunst på deres hjemmeside, og de har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få vist mine malerier på diverse gallerier og kunstudstillinger. Jeg har herigennem fået stor respons på mit kunst, og kommet ud til kunder, jeg normalt ikke ville have fået. Jeg kan glædeligt sige jeg nu også nået ud over den danske grænse, og har ved hjælp af Kunstsamlingen.dk solgt hele 2 malerier oppe i Norge.

  Christine og Kenny er simpelthen så søde, nede på jorden, dygtige og 100% engageret i at hjælpe kunstnerne de repræsenterer. De kører Danmark rundt med vores kunststykker, og udstiller dem. Herudover er de også gode til at vise kunsten frem på de Sociale Medier. Jeg mener at være på Kunstsamlingen.dk er en pakkeløsning der virker, og deres hjemmeside er utrolig flot. Det er nytænkende og effektivt, og jeg kan kun anbefale Kunstsamlingen.dk på det varmeste.

 • Kunstsamlingen og kunstprofil system fungerer meget brugervenligt.

 • Man kan være skeptisk for at benytte online gallerier - hvad får man ud af det. Med Kunstsamlingen som markedsføring partner og online galleri, har det overgået alle mine forventninger, Kunstsamlingen har banet vejen til udstillinger i London, Berlin, New York, Horsen, Norge, Rom, Stockholm samt salg fra eget atelier. Jeg er stolt over at være en del af Kunstsamlingen, herfra har jeg fået mit kunstneriske afsæt til hele verden.

 • Jeg beundrer Kunstsamlingens vision og indsats for at fremme kunstneres værker på markedet. Siden etableringen i 2015 har Kunstsamlingen haft succes med en række events, hvor jeg personligt derigennem har haft succes med flere salg af mine malerier.

 • At sætte sin kunst til salg, er ofte en hjertesag og derfor også særlig vigtigt, at vælge det rigtige sted med de rigtige mennesker. Bag Kunstsamlingen står et engageret og dedikeret team, som jeg oplever, har skabt en professionel platform, hvor kunstnere trygt kan formidle deres kunst.