load icon
  • Hjem
  • Om Kunstsamlingen

om kunstsamlingen

Danmarks stærkeste hjemmeside

– til af finde og købe moderne kunst

Kunstsamlingen repræsentere en stor del af Danmarks kunstneriske ildsjæle – her i blandt både etablerede kunstnere og nye spændende mindre kendte kunstnere. – Der er nemlig plads til alle hos os.

Noget for enhver smag – men altid samme høje kvalitet

For dig betyder det et stort og alsidigt udvalg af originale og unikke kunstværker, som forinden er blevet gennemgået og godkendt manuelt for at sikre at værket lever op til vores standarder. Dette er din garanti for kvalitet.

Hos Kunstsamlingen brænder vi for at vise kunsten og dens evne til at fortolke en historier. Det er blandt andet med til at rigtig mange kunstkøbere allerede bruger og elsker vores platform. Vi har fokus på markedsføring af vores kunstneres kunstværker og vi tænker nye måder at komme ud med kunsten på. Vi er et dedikeret team med mange års erhvervs erfaring.

Vi står i øvrigt altid gerne til rådighed, såfremt du får brug for ekspertise og vejledning i din søgen efter et kunstværk.

Hvem står bag Kunstsamlingen

Kunstsamlingen er stiftet af Kenny Lurger & Christine Darlov. Kenny har en IT teknisk baggrund, og har i mange år arbejdet med marketing og udvikling. Han har derfor en solid teknisk og praktisk baggrund. Hans analytiske og strukturerede tilgang og hans skarpe blik, gør at Kenny varetager alt det administrative arbejde. Hans fantastiske evne til at kommunikere og skabe gode relationer, gør at Kenny ligeledes varetager markedsføring og udvikling af nye tiltag.

Christine, som er vores kreative ildsjæl, er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk opsætning, tryk og print for bl.a. Mærks Drilling, B&O og Radiometer. Hendes grafiske og kreative blik og hendes baggrund, gør at Christine varetager Kunstsamlings identitet både hjemmeside design og alt grafisk materiale. Alt kunsttryk som bliver printet og solgt via Kunstsam-lingen.dk er grundigt, og med ekspertise forarbejdet af Christine.

Med Kenny og Christine ved roret, har Kunstsamlingen.dk alle forudsætninger for hele tiden at udvikle sig, og blive det foretrukne galleri for kunstnere og købere i Danmark og i verden.

MØD TEAMET

Vi er passionerede, handlekraftige individer med humor, team spirit og en fælles gejst for kunst.

Kenny Lurger

Kenny Lurger

CEO / CTO / Head developer

Christine Darlov

Christine Darlov

CEO / CFO / Art director

Freja K. Møller

Freja K. Møller

Content Creator Student

Daniel Munch-Boutrup

Student


REFERENCER